Zoekt u naar feest attracties die u kunt huren in Noord-Holland? Dan ben u bij Reemark aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment met feest attracties zorgt ervoor dat er vast wel iets tussen zit voor uw feest. Ook zijn onze feest attracties te verkrijgen in thema’s, hierdoor zijn ze perfect voor thema feestjes.

 

Assortiment feest attracties

Ons assortiment feest attracties is heel erg divers. Van opblaasbare feest attributen tot feest spelletjes en van buiten attracties tot binnen attracties, wij hebben het allemaal. Naast feest attracties hebben wij ook andere feest attributen zoals een opblaasbare Abraham voor de verjaardag van een iemand die 50 is geworden.


Feest attracties leveren in Noord-Holland

Wij kunnen de attracties eventueel leveren op de gewenste locatie. Wij leveren alleen in Noord-Holland maar u kunt ook bij ons bestellen als u uit een andere provincie komt. Dan moet u het wel zelf komen ophalen. Naast het leveren in Noord-Holland kunnen wij het ook voor u op- en afbouwen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Wij zijn gevestigd in Warder, dit is redelijk centraal in Noord-Holland en dus ook goed te bereiken. Heeft u vragen over de feest attracties die wij verhuren? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.