Wilt u een groot springkussen huren? De grote springkussens van Reemark staan altijd garant voor veel plezier voor ieder kind. Wij hebben een ruime keuze aan grote springkussen, zoals bijvoorbeeld een mega kastelenbaan. Doordat deze mega springkussens zo groot zijn kunnen er veel kinderen tegelijkertijd op spelen.

 

Extreem grote springkussens

Naast het voordeel dat het springkussen van groot formaat is, zijn er natuurlijk meer voordelen. Deze voordelen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Groot formaat waardoor er meer mensen op kunnen.
  • Naast het springen op de grote springkussens kunt u ook gebruik maken van de verschillende obstakels.
  • Groot springkussen en dus dubbel zoveel springplezier, tegen een aantrekkelijke prijs.
  • Het springkussen kan tegen een meerprijs worden opgebouwd, afgebouwd en bezorgd (in de meeste gevallen wordt het springkussen een dag van tevoren geleverd).

 

Naast alle gigantische stormbanen en grote springkussen hebben wij veel meer in ons assortiment. U kunt het zo gek niet bedenken. Voor alle opblaasbare attracties kunt u bij Reemark terecht. Wij leveren in regio Noord-Holland, zoals in Hoorn, Purmerend, Zaandam, Alkmaar, Volendam en Enkhuizen. Ook omliggende gebieden kunnen wij bereiken.

 

Wilt u graag grote springkussens of grote survivalbanen huren? Dan bent u bij Reemark aan het goede adres! Snelle levering en een groot assortiment zorgen ervoor dat er vast wel iets voor u tussen zit! Neem voor meer informatie contact met ons op.