Jungle met glijbaan


Details

Dit vrolijke en compacte springkussen met Jungle thema is ideaal voor de kleinere kinderen. Ze kunnen lekker springen op dit kussen en van een kleine glijbaan die langs het kussen gaat. Wat ideaal aan dit springkussen is dat de kinderen vanaf de glijbaan gelijk het kussen weer in kunnen stappen zonder vieze voeten te krijgen. Dit kussen heeft een grote aantrekkingskracht door het levendige thema en de prachtige beschildering.

Kenmerken

Dit springkussen is 3 meter lang x 3,5 meter breed x 2,5 meter hoog.

De transport afmetingen zijn : 1 meter lang x 80 cm doorsnede en hij weegt ongeveer 65 kilo ( de transportmaten kunnen nog wel eens verschillen)

U kunt dit kussen gemakkelijk zelf ophalen in u eigen auto hij past makkelijk in een lege stationwagen u krijg dan van ons een transport plank met wieltjes zodat u het kussen makkelijk kunt vervoeren bij u thuis.

  • leuk voor de kleintjes
  • echte blikvanger
  • super veilig
  • zelf makkelijk op te halen

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.