Opblaasbare spellen voor jong en oud

Bent u van plan een feest, sportdag, evenement of iets anders te vieren? De mooie opblaasbare spellen uit het assortiment van Reemark maken jouw dag tot een succes. Van luchtkastellen tot kleine opblaasbare spelletjes, Reemark heeft alles in huis om het een onvergetelijk feestje van te maken.

 

Opblaasbare spellen laten bezorgen

Reemark levert in de regio Noord-Holland en heeft een net van bezorgpunten in Amsterdam, Haarlem, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Edam, Monnickendam, Hoorn, Zwaag, Beverwijk, Westzaan, Winkel, Ursem, Enkhuizen en Purmerend.

Wij kunnen de spellen bij u afleveren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bij ons op te halen. Wanneer Reemark de spellen bij u bezorgt, rekenen wij een kleine vergoeding per kilometer.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de koerier de opblaasbare spellen voor u opzet. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Opblaasbaar spel huren?

Bent u opzoek naar leuk vermaak op uw feest, sportdag of evenement, dan bent u bij Reemark aan het juiste adres. Neem nu contact op met ons via ons contactformulier of bel 0299 46 36 03.

U bent tevens van harte welkom in Warder, waar wij u uitgebreid kunnen adviseren. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen.