Alle gehuurde materialen kunt u natuurlijk zelf af komen halen. Dat scheelt geld én u kunt grotendeels zelf bepalen wanneer u de spullen komt afhalen en weer terug brengen. Om ervoor te zorgen dat het afhalen zo goed mogelijk verloopt volgen hieronder enkele voorwaarden en tips.

Tijdstip van afhalen
Wanneer overeengekomen is dat de attracties door u worden afgehaald, wordt er een dag en tijdstip met u afgesproken. Wanneer u de bestelling niet op het afgesproken tijdstip kunt komen afhalen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 0299-463603. Als u doorgeeft dat u verhinderd bent, dan kunnen wij dat verwerken in onze planning en een nieuwe tijd doorgeven. We hebben er begrip voor dat door bijvoorbeeld oponthoud op de weg de afgesproken tijd niet gehaald kan worden. Waar wij echter geen rekening mee kunnen houden zijn situaties als geen geschikt transport, geen vrij van werk, geen tijd et cetera.

Wanneer u niet doorgeeft dat u verhinderd bent en op een later moment naar ons toekomt, loopt u het risico dat wij niet (meer) aanwezig zijn en de bestelling niet mee kunnen geven. Houd er rekening mee dat gehuurde materialen evengoed in rekening worden gebracht en dat restitutie is in dit geval niet mogelijk is.

Tips voor het afhalen
Bij elke attractie staat aangegeven wat de transportafmetingen zijn en wat het gewicht is. Wij adviseren u om deze afmeting vooraf te bekijken, zodat u bij het afhalen zeker weet dat uw auto ruim genoeg is. Houd er hierbij rekening mee dat bij springkussens ook het gewicht een rol kan spelen.  

De attracties zijn vaak groot en zwaar. Reemark adviseert daarom altijd om een aanhangwagen of een busje te gebruiken. Heeft u geen aanhangwagen of busje ter beschikking? Dan kunt u de bestelling altijd door ons laten bezorgen.

Wanneer u een springkussen uitvouwt, kunt u zien hoe het door ons opgevouwen is. Wij adviseren u om het springkussen weer op dezelfde manier op te vouwen. Dit zorgt ervoor dat u het springkussen weer goed op de pallet krijgt en dat het geheel weer in het busje of op de aanhanger past.  

Tijdstip van terugbrengen
Net als bij het afhalen wordt er ook voor het terugbrengen van de attracties een dag en tijdstip afgesproken. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het ophalen. 

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden over het afhalen. 

 

Laatste wijziging: 1 maart 2016