Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten
Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0.60 per gereden kilometer. Let hierbij op dat de afstand vier keer wordt berekend. De bezorgkosten kunnen vooraf worden berekend in de winkelwagen. Vul de postcode in van het adres waar uw bestelling mag worden bezorgd en de kosten voor de bezorging komen in beeld. Let op dat u de juiste postcode invoert als het factuuradres en het bezorgadres van elkaar verschillen.

Tijdstip van bezorging
Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren. De chauffeur draagt er zorg voor dat de bestelling afgeleverd wordt op het door u opgegeven adres. De chauffeur zorgt voor een tijdige bezorging, maar niet voor het opbouwen en afbouwen van de attractie. Vraag hiervoor naar de bijbehorende voorwaarden en tarieven via het contactformulier, of telefonisch via 0299 46 36 03.

Mocht uw evenement of feest doorgaan tot na 19:00 uur 's avonds, dan komen we de attractie standaard de volgende dag weer ophalen. Mocht het zo zijn dat de attractie dezelfde dag nog opgehaald moet worden na 19:00, dan gelden hiervoor speciale tarieven.  

Over het ophalen
Wanneer wij de bestelling bezorgen, wordt de attractie op een bepaalde manier geleverd. Zo worden springkussens opgerold op een pallet geleverd en zijn de spellen gedemonteerd. Wij verzoeken u om ervoor te zorgen dat de attracties op redelijkerwijs dezelfde manier weer opgehaald kunnen worden. U kunt bij het uitvouwen van het springkussen al zien hoe het weer opgevouwen kan worden. 

We begrijpen dat een springkussen soms slecht opgerold kan worden vanwege de weersomstandigheden, of omdat er bijvoorbeeld zeep is gebruikt. Daar doen we dan ook niet moeilijk over. Mocht het echter zo zijn dat de chauffeur nog kussens moet gaan oprollen en spellen moet gaan zoeken en demonteren, zonder dat dit is overeengekomen tijdens de bestelprocedure, dan kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de tijd die de chauffeur bezig is. 

Wijzigingen
Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden over het bezorgen. Wij adviseren u dan ook deze voorwaarden zo nu en dan te raadplegen zodat u op de hoogte bent.

 

Laatste wijziging: 27-02-2018