‘Arghhh ahoy maatje!’ Geeft u binnenkort een kinderfeestje of staat er een evenement voor de deur met het thema piraten? Dan is niets anders passender dan een piraten springkussen. Bij Reemark kunt een piraten springkussen huren. Spring tussen de schepen, schatten en haken en leef je helemaal uit!

Piraten

Het thema piraten is natuurlijk een gegarandeerd succes. Laat de kleine piraatjes vrolijk én veilig spelen op de spingkussens van Reemark.  Het piraten springkussen is voorzien van enkele opblaasbare obstakels en rondom afgesloten met netten. Zo kunnen de kids gewoon hun gang gaan, en kunt u lekker met een kopje koffie op het terras plaatsnemen.

Toch liever een ander thema? Naast piraten springkussens verhuren wij ook nog allerlei andere springkussens, stormbanen en in- en outdoor spellen.

Meer informatie

Wilt u een piraten springkussen huren? Dit regelt u eenvoudig online. Als u liever eerst advies inwint, bent u van harte welkom op onze vestiging in Warder om ons assortiment te bekijken. Maak wel even een afspraak via ons contactformulier of bel: 0299 46 36 03.