Geeft u een feestje, of organiseert u een mooi evenement? Denk dan ook aan lekkere traktaties. Een popcornkar, limonadekoe of poffertjesplaat is de perfecte aanvulling op een mooi feest. Ook een suikerspinmachine en een flensjeskar maken uit van ons ruime assortiment sport-, spel-, en feestartikelen. Alle materialen van Reemark zijn goed onderhouden, schoon en van uitstekende kwaliteit. De geuren die een popcornkar of poffertjeskraam verspreiden zijn heel verleidelijk! 

 

Traktaties tijdens een evenement

Leuke en vooral lekkere traktaties maken een feestje compleet. Ook als u aan alles gedacht heeft, bijvoorbeeld een springkussen, een clown en een actieve zeskamp, jong en oud wordt gegarandeerd dorstig en hongerig! Overweeg daarom eens om een gezellige popcornkar te huren, een limonadekoe (of geit) te huren of een poffertjesplaat te gebruiken. 

 

Een popcornkar of andere traktatie huren 

Als u heeft besloten welke traktatie op uw evenement wordt aangeboden, kunt u het artikel eenvoudig bestellen in de webshop. U ziet direct wat de huurprijs is en u vindt meer informatie over de mogelijkheden van elk artikel. Natuurlijk kunt u het gehuurde komen afhalen, wij leggen u graag uit hoe het artikel optimaal werkt. U kunt ook besluiten het gehuurde te laten bezorgen. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.