Van harte gefeliciteerd! Een van uw naasten, vrienden of collega’s wordt vijftig! Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Huur een enorme opblaas Sarah bij Reemark en niemand kan er meer omheen.

Een opblaas Sarah: een grote verrassing

Stel je voor. Je bent net 50. Blij met de mijlpaal, maar je voelt je ook behoorlijk oud. Dan stap je naar buiten en blijkt dat jouw collega’s, vrienden of familie een enorme Sarah van 4,5 meter hoog voor de deur hebben laten plaatsen. Shock! Maar ook heel attent, heel feestelijk en vooral heel toepasselijk. Met onze Sarah opblaaspop wordt de verjaardag een feest. De hele buurt geniet mee!

Reemark Attractieverhuur

Bekijk onze Sarahs online en maak direct een keuze. Ook voor een Abraham bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt de pop bij ons ophalen, maar wij kunnen hem ook op locatie bezorgen. De pop wordt geleverd inclusief blower, stroomhaspel en haringen. Steek de stekker in het stopcontact en na enkele minuten staat de pop overeind. Door de haringen goed vast te zetten hoeft u niet bang te zijn dat de pop wegwaait of omvalt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij Reemark? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0299 46 36 03.