Slootje springen klein


Zodra kinderen de grote broer zien van deze slootje springbaan zien willen ze vaak zelf ook even slootje springen. Speciaal voor die kinderen hebben we bij Reemark de slootje springbaan in het klein. Het werkt precies hetzelfde. Ren, spring, grijp het touw en probeer aan de overkant te komen. grijp je mis, dan val je in het water onder het touw!

Deze uitvoering is alleen geschikt voor kinderen en wat compacter dan zijn grote broer en heeft dan ook minder water en stroom nodig. Maar de kleine slootje springbaan doet zeker niet onder voor zijn grote broer en doet het ook prima op een sportdag voor de kleinere kinderen.

Let op, ook bij op & afbouw door ons dient u zelf voor water te zorgen!

Kenmerken Slootje springen klein

  • Afmetingen: 12x4x6 meter(LxBxH)
  • Gewicht: 140kg
  • Transportafmetingen: 100×140 cm
  • Wordt geleverd met 1 standaard blower van 1100 watt

LET OP:  Het zwembad van deze slootje springbaan is groot en er gaat dan ook ongeveer 2000 liter water in. Hou hier rekening mee tijdens voorbereiden en opbouwen van de baan.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.