Bent u op zoek naar een leuk en origineel spel voor uw vrijgezellenfeest? Neem dan vooral een kijkje bij Reemark. Wij leveren verschillende in- en outdoor spellen, passend bij uw vrijgezellenfeest. Ons assortiment is zo groot, dat er gegarandeerd iets voor u bij zit.

Een geslaagd vrijgezellenfeest

Op onze website vindt u de leukste spellen om de dag van de vrijgezel onvergetelijk te maken. De zeskampspellen doen het altijd goed. Hierbij nemen jullie het in teams tegen elkaar op in verschillende onderdelen. Wie is het snelst, het sterkst en het slimst?

Op onze website vindt u naast de verschillende zeskampspellen een groot assortiment andere activiteiten op het gebied van sport en spel. Zo verhuren wij onder andere voetbalvelden en voetbaldoelen, rodeostieren, een sweeper, oud Hollandse spellen en meer.

Een spel huren voor een vrijgezellenfeest

Wilt u spellen huren voor uw vrijgezellenfeest? Dat regelt u direct online. Natuurlijk bent u ook welkom in onze vestiging in Warder, waar wij u kunnen adviseren over de beste keuze. Maak hiervoor wel even een afspraak. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0299 46 36 03.