Springkussen aap met glijbaan


Details

Dit springkussen bezorgd de kinderen een unieke beleving met dit apen springkussen met glijbaan. Dit springkussen heeft meerdere obstakels op het springvlak waar de kinderen overheen kunnen klimmen en rennen ook zit op dit kussen een leuke veilige glijbaan waar ze leuk vanaf kunnen glijden. Dit kussen is een echte blikvanger dat komt natuurlijk voornamelijk ook door de grote 3D gorilla die op het dak staat maar natuurlijk ook de prachtige kleuren en obstakels die er op staan.

kenmerken

Dit kussen heeft een afmeting van : 5 meter lang x 7 meter breed x 5 meter hoog.

De transport afmetingen zijn : 1 meter lang x 1 meter doorsnede  (kan nog wel een afwijken)

U kunt dit kussen zelf ophalen met een busje of een kleine aanhanger u krijgt van ons een transport plank om het kussen thuis makkelijk te vervoeren.

  • springen en glijden
  • blik vanger
  • Grote aantrekkingskracht

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.