Binnenkort een evenement of een feestje? Maak het compleet met een springkussen! Met een springkussen kunt u het evenement of feest op een bijzondere manier vorm geven. Reemark beschikt over een brede collectie springkussens. Welke voorkeur u ook heeft, wij bieden het. Bekijk hier ons assortiment.

 

Een groot springkussen huren

Reemark heeft veel grote springkussens. Denk bijvoorbeeld aan ons klassieke springkasteel. Dit springkussen heeft al een afmeting van 4x5x4 meter (LxBxH). Wilt u een nog groter springkussen? Ga dan voor het grote glijkasteel. Voor als springen niet genoeg is, kunnen u en uw gasten glijdend naar beneden. Dit springkussen heeft een afmeting van 6x6x4 meter (LxBxH).

 

Springkussen bezorgd in Edam

Bij Reemark heeft u de keuze om het product af te halen of het product te laten bezorgen. Wanneer u het product bij ons komt ophalen, kunt u grotendeels zelf bepalen wanneer u langskomt om de spullen op te pikken. Reemark heeft een paar tips voor als u de attracties komt ophalen:

-          De attracties zijn vaak groot en zwaar. Wij adviseren u dan ook om gebruik te maken van een aanhangwagen of een busje.

-          Wanneer u een springkussen uitvouwt, ziet u hoe het door ons is opgebouwen. Onze tip is om het op dezelfde manier terug te vouwen na gebruik. Hierdoor krijgt u het springkussen weer gemakkelijk op de pallet en past het geheel op de aanhangwagen of in het busje.

Reemark bezorgd ook springkussens op locatie. Woont u in Edam of is dit de locatie van het evenement? Geen enkel probleem. Voor het bezorgen rekenen wij €0.60 per afgelegde kilometer. De afstand wordt vier maal gereden. De bezorgkosten kunt u vooraf berekenen door de postcode in te voeren op onze website.

 

Contact

Heeft u al een keuze kunnen maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Reemark? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of ben 0229 46 36 03.