Reemark attractieverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van springkussens en stormbanen in Amstelveen. Daarnaast bieden wij ook allerlei andere in- en outdoor activiteiten. U kunt natuurlijk kiezen uit onze standaard springkussens, maar ook uit grotere springkussens met een specifiek thema zoals prinsessen springkussens, kastelen springkussens en krokodillen springkussens.

Uitstekend vermaak met een springkussen in Amstelveen

Springkussens zijn natuurlijk leuk ter vermaak voor de kinderen, maar Reemark biedt ook volwassenen de mogelijkheid om een actieve invulling te geven aan hun dag. Door middel van leuke uitdagende stormbanen in Amstelveen kan iedereen weer eens ervaren hoe is het om weer even kind te zijn. 
Wij bezorgen de springkussens en stormbanen bij u in Amstelveen, wij blazen het springkussen ter plaatse op, zodat u zich zorgeloos op uw evenement kunt richten.

Meer informatie en contact

Natuurlijk kunt u via onze website direct een springkussen huren. Bent u nog niet zeker van uw keuze en wilt u eens bij op ons locatie komen kijken? Dat kan, u bent van harte welkom. Wij adviseren u alleen van tevoren even een afspraak te maken. Vult het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0299 46 36 03.