Uw gasten verrassen met een springkussen op uw feestje? Reemark Attractieverhuur is al jaren een begrip in de recreatiebranche. Wij verhuren vooral springkussen, stormbanen, attracties en sport- en spelmateriaal. Ons zorgvuldig samengestelde assortiment biedt een ruime keuze en kan al uw behoeften voorzien. Een feestje, open dag, sportdag of evenement in Heerhugowaard? Huur bij ons een springkussen en maak van uw evenement een succes!


Evenement in Heerhugowaard

Bent u op zoek naar een springkussen dat past bij uw evenement in Heerhugowaard? Maak een afspraak en kom bij ons langs of bekijk ons aanbod online. U kunt het gewenste springkussen online reserveren en laten bezorgen in Heerhugowaard en in de omgeving. U kunt er ook voor kiezen om het springkussen zelf op te halen en achteraf te retourneren.


Springkussen verhuur Heerhugowaard

Benieuwd naar de kosten? Alle springkussens staan in onze webshop, met de prijs erbij vermeld. Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW en berekend op basis van afhalen in Warder. Bezorging in Heerhugowaard is mogelijk. Tijdens het bestellen worden de eventuele bezorgkosten berekend op basis van de opgegeven postcode.


Advies of vragen?

Heeft u het juiste springkussen nog niet gevonden of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0229-463603.