Organiseert u een evenement in Hoorn of in de omgeving? Bent u op zoek naar een klein of groot springkussen? Een ballenbak, een springkasteel of een buikschuifbaan? Reemark Attractieverhuur beschikt over een groot assortiment springkussens. Door ons brede aanbod kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.


Voor elke gelegenheid een springkussen

Een kinderfeestje, jubileum, bruiloft of een ander evenement? Ook sportverenigingen in Hoorn kunnen gebruik maken van onze springkussens. Voor iedere gelegenheid hebben wij leuke attracties voor jong en oud. Reemark is gespecialiseerd in het verhuren van leuke en spectaculaire springkussens, geschikt voor elk evenement. Door het plaatsen van een springkussen geeft u een actieve invulling aan uw feestelijke dag. Zakelijk of particulier, bij Reemark kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten springkussens.


Springkussens leveren in Hoorn

Wij kunnen de bestelde springkussens leveren in Hoorn en ver daarbuiten. Wij kunnen eventueel ook de springkussens voor u opbouwen en afbreken. Wij rekenen hier een kleine vergoeding voor. Klanten uit de omgeving kiezen er over het algemeen vaker voor om de springkussens zelf op te halen. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en zorgen er altijd voor dat de gehuurde attracties voor u klaar liggen.


Contact en informatie

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over wat wij allemaal verhuren? Maak dan een afspraak of kom met ons in contact via ons contactformulier. Bellen kan ook, ons telefoonnummer is 0229-46 36 03.