Maak uw sportdag, buurtfeest, verjaardag, winkelopening of elk ander denkbaar evenement helemaal compleet! Huur nu een springkussen of opblaasbare stormbaan in Medemblik. Voeg dit actieve onderdeel toe aan uw programma en u heeft gegarandeerd succesvol vermaak voor jong en oud. Reemark attractieverhuur heeft een groot assortiment, bestaande uit tientallen springkussens in diverse thema’s. Van kastelen springkussens tot krokodillen springkussens, Reemark heeft het allemaal. Wilt u de volwassenen ook vermaken? Dan zijn de uitgebreide stormbanen misschien iets voor u. 

Reemark, voor al uw springkussens en stormbanen in Medemblik

U vindt al onze artikelen in de webshop, maar ik bent natuurlijk ook van harte welkom om ze bij ons op locatie te komen bekijken. Uw keuze gemaakt? U kunt het object zelf komen halen of u kunt het springkussen of de stormbaan bij u in Medemblik laten bezorgen. Wanneer u besluit bij ons langs te komen, neem dan van tevoren contact met ons op via ons contactformulier of telefoonnummer, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat.

Wilt u meer weten over het huren van een springkussen in Medemblik?

Bekijk de verschillende springkussens in de webshop en vergeet ook niet om de overige spellen en attracties eens te bekijken. Nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 0299 46 36 03.