Met een springkussen van Reemark Attractieverhuur wordt uw evenement gegarandeerd een succes. Wilt u een feest of kinderfeest echt compleet maken? Reemark verhuurt de leukste springkussens. Bij ons huurt u al een springkussen vanaf €50,- per dag. Neem snel een kijkje in ons assortiment.


Direct een springkussen huren

In onze webshop vindt u al onze springkussens. U ziet ook meteen wat de huur van een springkussen kost. Reemark Attractieverhuur is gevestigd in Wader, nabij Purmerend. Klanten uit Purmerend en omgeving kunnen er voor kiezen om zelf de attractie op te halen. Natuurlijk bezorgen wij de springkussens ook op een gewenste locatie.


Attractieverhuur op locatie (Purmerend)

Al het gehuurde materiaal kunt u uiteraard zelf bij ons ophalen. Dat scheelt geld en u kunt grotendeels zelf bepalen wanneer u de spullen komt ophalen en retourneren. Wij willen natuurlijk dat het afhalen en terugbrengen zo voorspoedig mogelijk verloopt, daarom hebben wij enkele voorwaarden en tips opgesteld.


Tijdstip van afhalen

Wanneer u kiest om de attractie zelf op te halen, wordt er een dag en een tijdstip met u afgesproken. Komt dit tijdstip toch niet uit? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer: 0229-463603. Op deze manier kunnen wij uw verhindering verwerken in onze planning en een nieuwe tijd met u afspreken.

 

Tips voor het afhalen

Op onze website staat aangegeven wat de transportafmetingen zijn en wat het gewicht is van onze attracties. Wij adviseren u om deze afmetingen vooraf te bekijken. Zo weet u of uw vervoer geschikt is voor het vervoeren van de springkussens.

 De springkussens zijn vaak groot en zwaar. Reemark adviseert daarom om een aanhangwagen of een busje te gebruiken. Heeft u deze niet ter uw beschikking? U kunt er altijd nog voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen.

 Wanneer het springkussen is aangekomen op locatie kunt u zien hoe het springkussen door ons is opgevouwen. Wij adviseren u om het springkussen op dezelfde manier terug te vouwen. Zo weet u zeker dat het springkussen, na het feest, weer goed op het pallet past en het geheel weer in het busje of op de aanhangen kan.

 

Tijdstip van terugbrengen

Bij het retourneren van het springkussen gelden dezelfde voorwaarden als bij het ophalen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.