In Noord-Holland, dus ook in rond Volendam, verhuren wij voordelige, veilige en vooral supermooie springkussens. Een springkussen op een feestje of evenement is natuurlijk een enorme publiekstrekker! De juiste keuze maken, dat kan soms nog best lastig zijn. Gelukkig biedt Reemark u een enorm groot assortiment, genoeg om uit te kiezen dus! Bekijk hier ons aanbod.

 

Evenement of feestje in Volendam

Een evenement of feestje in Volendam zal hoogstwaarschijnlijk een succes worden met de springkussens of spellen van Reemark. Wij zijn gevestigd in Warder, hier kunt u natuurlijk zelf de attractie(s) komen ophalen. Het is ook mogelijk om de attracties te laten leveren op de feestlocatie.

 

Prijzen voor het huren van een springkussen

Op onze website staan alle prijzen per attractie en spel. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn gebaseerd op het afhalen in Warder. Mocht u kiezen voor het bezorgen van uw attracties dan rekenen wij €0,60 per kilometer. De bezorgkosten worden tijdens de bestelling automatisch berekend door middel van de postcode van de gewenste locatie.

 

Tips voor het huren van een springkussen

Het huren van een springkussen is eigenlijk heel eenvoudig. Toch zijn er nog enkele tips die wij u willen meegeven:

  1. Let goed op bij het uitvouwen van een springkussen, op deze manier moet het springkussen ook weer worden opgevouwen.
  2. U kunt er voor kiezen om tegen een meerprijs de attracties door ons te laten op- en afbouwen. Dit scheelt u tijd en werk.
  3. Als u een groot springkussen huurt, houd er dan rekening mee dat sommige springkussens twee blowers nodig hebben. Stroomtoevoer is erg belangrijk.
  4. Bij een bestelling worden verlengsnoeren/haspels niet standaard meegeleverd. Haspels zijn tegen een meerprijs te bestellen.
  5. Laat de blower tijdens gebruik altijd aan staan. Als u de blower uitzet, kan men zich bezeren tijdens het springen.

 

Meer informatie over het huren van een springkussen?

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u hulp bij het plaatsen van uw bestelling? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0229 – 463603.