Met ons grote assortiment en servicegerichte instelling is Reemark een begrip in Noord-Holland. Wij verhuren springkussens in heel Noord-Holland, dus ook in en rond Monnickendam. Zoekt u vermaak voor kinderen of leuke sportieve uitdagingen voor volwassenen? Op onze springkussens en opblaasbare stormbanen kunnen zij klimmen, klauteren, vliegen, springen en glijden. Bekijk hier ons volledige assortiment. Een springkussen is een geweldig aanvulling voor een verjaardagsfeestje, een schoolfeest, open dag of een ander evenement. Naast springkussens verhuren wij ook spellen, traktatiekramen en sportattributen.

 

Klassieke zeskampspellen huren

Wilt u een springkussen huren, maar zoekt u meer dan dat? Ook alle klassieke zeskampspellen huurt u bij Reemark. Denk hierbij aan hindernisbanen, buikglijbanen, klimtorens en de tobbedansbaan. Al onze springkussens en zeskampspellen zijn gekeurd en gecertificeerd op veiligheid. Benieuwd naar ons aanbod? Onze attracties staan op onze website maar zijn ook te bezichtigen op onze locatie. Maak voor een bezichtiging wel even een afspraak!

 

Springkussen huren op locatie in Monnickendam

Waar uw feest ook plaatsvindt, onze attracties zijn overal inzetbaar. Wij kunnen de attracties leveren op de gewenste locatie of u kunt er voor kiezen de attributen zelf op te halen in Warder. Alles voor een onvergetelijk evenement!

 

Springkussen huren met thema

Wij hebben een groot aanbod springkussen in diverse thema’s. Heeft u onze jungle springkussens al gezien? Onze jungle collectie komt in een mini-, maxi-, jump- en glijbaanvariant. Wij hebben ook een divers aanbod springkussens voor jongens en meisjes. Zoals het springkasteel in prinsessenstijl voor de jonge dames of het piratenspringkussen voor de stoere mannen.

 

Contact

Wilt u een springkussen huren in Monnickendam maar heeft u behoefte aan meer informatie of wat extra hulp bij het maken van een keuze? Wij helpen u graag. Neem vooral contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 0229 – 463603.