Op zoek naar een mooi springkussen voor een kinderfeestje, een open dag, sportdag of ander evenement? Maar ziet u geen kans om het springkussen zelf op te halen? Geen probleem. Reemark bezorgt de gehuurde springkussens in heel Noord-Holland. Wij leveren het springkussen af op een moment dat voor u goed uitkomt. Indien gewenst blazen wij het springkussen ook voor u op en komen wij het na gebruik weer netjes ophalen. 

 

De levering van een springkussen

Als u in onze webshop een mooi springkussen of bijvoorbeeld een sport- of spelactiviteit heeft gevonden, kunt u het direct bestellen. Kies voor de mogelijkheid om het gehuurde zelf op te halen, of laat het bezorgen. Voor het bezorgen rekenen wij 0,60 cent per gereden kilometer. Omdat het object ook weer opgehaald moet worden, moet u er rekening mee houden dat dit tarief vier keer wordt berekend. Springkussens worden meestal opgerold geleverd, op een grote pallet. De meeste spellen worden gedemonteerd geleverd en kunt u zelf gemakkelijk opzetten. 

 

Vragen over de levering van een springkussen? 

Heeft u vragen over de levering van springkussens en spellen? Neem vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de leveringsvoorwaarden, de kosten voor het opzetten van springkussens en activiteiten en de tijden waarop wij leveren.