Bent u op zoek naar een springkussen of spelverhuur in de omgeving Noord-Holland? Dan bent u bij Reemark attractieverhuur aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan attracties waaronder: springkussens, rodeo stieren, survival banen, snowboard of surfsimulators en nog veel meer. Naast springkussens biedt Reemark u ook verschillende leuke outdoor spelvormen waaronder: blaasvoetbal, panna knockout, sumoworstelen en blikgooien. Wij verhuren diverse leuke springkussens en spellen in Noord-Holland.

Springkussens huren in Noord-Holland

Reemark Attractie verhuur biedt voor uw gelegenheid in Noord-Holland het juiste springkussen. Deze springkussens komen in verschillende vormen, zoals: draken springkussens, clown springkussens, jungle springkussens maar ook kasteel springkussens. Wij zorgen ervoor dat uw kinderfeestje of evenement in Noord-Holland een groot succes wordt dankzij de springkussens van Reemark.

Naast het bezorgen van de springkussens in Noord-Holland kunnen wij ook de op- en afbouw verzorgen. Door gebruik te maken van de juiste blowers staat uw springkussen in een mum van tijd en kunt u genieten van uw springkussen naar keuze.

Naast springkussens beschikken wij ook nog over velen andere opblaasbare attracties zoals: een formule 1 survivalbaan, rodeopaarden, een schiettent en panna knockout. Wij van Reemark attractieverhuur Noord-Holland bieden u de hoogste kwaliteit op het gebied van opblaasattracties.

Out en indoor spelletjesverhuur Noord-Holland

Bent u op zoek naar leuke spelletjes voor uw feestje of evenement in Noord-Holland? Dan bent u bij Reemark aan het juiste adres. Wij verhuren diverse spelletjes. U zult van velen spelvormen vast gehoord hebben maar echter nog nooit hebben gespeeld. Wij bieden u een enorm scala van diverse materialen die u kunt gebruiken om deze leuke buiten spelletjes te kunnen spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: apenkopgooien kegelbanen, boogschieten en zelfs midgetgolfen. Vaak zijn dit echter wel spelletjes die veel ruimte in beslag nemen. Reemark Attractie verhuur biedt naast outdoor spelletjes ook veel indoor spelletjes. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de verhuur van een sjoelbak, tafelvoetbal, twisterkleed en vier op een rij XXL.

Bent u op zoek naar een springkussen of één van deze spelvormen in en rondom Noord-Holland? Bij ons kunt u het huren! Wij hebben een groot assortiment aan springkussens, attracties en outdoor spelletjes in alle soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht voor springkussens voor kinderfeestjes. Maar ook voor materialen die kunnen zorgen voor een actieve invulling van uw feestje, sportdag of andere gelegenheid. Kunt u het springkussen niet zelf komen ophalen? Dat is geen probleem, wij bezorgen uw springkussen graag door heel Noord-Holland.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0299 46 36 03. Of bestel hier direct een springkussen of leuke spelletjes.