Iedereen kent ze wel, de sumoworstelaarspakken waarin je het in de ring tegen je vrienden op kunt nemen. Probeer je tegenstander met brute kracht uit de ring te duwen of probeer de ander op slimme wijze uit evenwicht te krijgen. Maar bewegen in een dik pak is niet zo makkelijk is als het lijkt!

De Sumoworstelaars pakken van Reemark zijn geschikt voor personen vanaf 12 jaar en ouder. Sumoworstel pakken zijn geschikt voor elk feestje, sportdag of evenement.

 

Ophalen of afleveren Sumoworstelaarspak 

U kunt bij Reemark de sumoworstelaarspakken ophalen wanneer u dat wilt. Maar wij kunnen de sumoworstelaarspakken ook bij u komen afleveren. Reemark levert namelijk in de regio Noord-Holland en heeft een net van bezorgpunten in Amsterdam, Haarlem, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Edam, Monnickendam, Hoorn, Zwaag, Beverwijk, Westzaan, Winkel, Ursem, Enkhuizen en Purmerend.

Reemark rekent voor het afleveren op locatie een kleine extra bijdrage.

 

Een sumoworstelaar pak huren

Bent u opzoek naar een sumoworstelaarspak voor uw feestje, sportdag of evenement? Dan bent u bij Reemark op het juiste adres. U vindt onze pakken hier. Neem nu contact op met ons via: info@reemark.nl of bel 0299 46 36 03.


Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons langs komen voor een bestelling of gesprek. Maak hiervoor wel even een afspraak.