Super survivalbaan


Voor iedereen voor wie het niet groot genoeg kan is deze Super survivalbaan een absolute knaller! De extra lange baan staat garant voor nog langer plezier en extra uitdaging.

Met een totale lengte van maar liefst 23 meter is de super survivalbaan een regelrechte uitdaging. De extra lange kruiptunnels en dubbele muren zorgen voor een ware uitputtingsslag. Maak de baan nat met eventueel nog wat zeep en de helling in het midden is de afmaker!

Kenmerken Super survivalbaan

  • Afmeting: 23x4x6 meter (LxBxH)
  • Gewicht : 250 Kg
  • Transportafmeting: 2 pakketten van elk 100×150 cm
  • Wordt geleverd met 2 blowers van elk 1100 watt

De super surivalbaan is een groot pakket met een groot gewicht. Als je er voor kiest om zelf voor transport te kiezen zorg dan voor een busje of een stevige aanhangwagen.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.