Springkussens zijn natuurlijk hartstikke leuk om te huren en te gebruiken op feesten. Maar het is ook belangrijk dat het springkussen veilig is. Veel ongelukkig kunnen namelijk goed voorkomen worden, als het springkussen maar aan bepaalde eisen voldoet. Hier zijn verschillende veiligheidsmaatregelen voor bedacht die ervoor zogen dat het plezier niet belemmerd wordt.

 

Veilige springkussens met wanden


De meest voorkomende veilige springkussens zijn de springkussens met wanden/netten. Dit zorgt ervoor dat zelfs de allerkleinsten zichzelf niet kunnen bezeren door eruit te vallen. Er zijn varianten waarbij ook de ingang deels is afgesloten, dit maakt het springkussen nog veiliger. Natuurlijk zijn de wanden niet alleen voor de veiligheid, de kinderen vinden het ook leuk om tegen de wanden op te springen.


Niet alleen springkussens zijn veilig afgesloten ook andere opblaasbare attributen zijn veilig bedekt of hebben andere veiligheidsmaatregelen. Al deze attributen zijn bij ons te huur!

 

Veilige springkussens met een dak


Naast de veiligheid van de muren, zijn er ook springkussens met een dak. Het dak zorgt ervoor dat er tijdens slecht weer geen vervelende uitglijpartijen voorkomen. Deze veilige springkussens zijn het meest compleet qua veiligheidsmaatregelen en daarom raden wij deze veilige springkussen iedereen aan. U kunt uw kinderen met een gerust hart achterlaten op het springkussen, zonder dat er iets kan gebeuren.

 

Veilige springkussens huren bij Reemark


Wij kunnen u verzekeren dat de springkussens veilig zijn voor gebruik. Ze worden regelmatig gecontroleerd en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat er een ruime keuze uit veilige springkussens is die u kunt huren. Niet alleen bij ons springkussens, maar ook bij onze spellen en andere attracties wordt veel rekening gehouden met de gebruiksveiligheid van het product. 

Weet u niet goed welke springkussens allemaal veilig zijn voor uw kinderen of wilt u weten wat wij u allemaal te bieden hebben? Dan helpen wij u hier graag mee! Kom langs bij ons filiaal in Warder of neem contact met ons op doormiddel van ons contactformulier of bel 0299 46 36 03.