Voor een sportdag, open dag, jubileum, presentatie en vele andere feestelijke acties in de regio Noord-Holland kunt u terecht bij Reemark Attractieverhuur. Reemark verhuurt springkussens, spellen en sportactiviteiten om een echt knalfeest te geven. Voor jong en oud!

 

Organiseer een themafeest met de attracties van Reemark

Een thema maakt een feest nog leuker. Wij hebben een top 3 voor u gemaakt voor geslaagde kinderfeestjes.

 

  1.  Wild Wild West

Beleef het ultieme Wilde Westen gevoel. Tussen de totempalen, huiskarren, wigwams en cactussen. Wil je overleven in deze ruige wereld? Wil je bewijzen dat je alles in huis hebt om een goede cowboy te zijn? Bewijs het tijdens het lasso werpen of de paardenraces.

Ooit gedanst op rockstep, coasterstep of triple step? Zo nee, dan komt daar na deze avond verandering in. Trek je cowboyboots maar aan, stop je duimen achter je riem en dans mee!

Bij Reemark bieden wij u een Westernpakket aan. Dit pakket bestaat uit een cowboyspringkussen, een opblaasbare cactus waar je ringen omheen kan werpen, lassowerpen, hoefijzer gooien en een opblaasbare rodeostier.

 

  1. Ik hou van Holland

Welkom op het feestje van eigen bodem. Denk je aan Nederland, dan denk je aan molens, tulpen, kaas en drop. Maar u vergeet toch niet de Nederlandse sfeer en gezelligheid?!

Reemark verhuurt veel oudhollandse spellen. Denk aan blikgooien, een bibberspiraal, kermis boogschieten of het oudhollandse gatenkaasspel.

Stelt u zich eens een gezellige middag voor vol met ouderwetse Hollandse hapjes, iedereen in een kostuum en gezellige oudhollandse spellen erbij. Dat is nog eens ouderwets gezellig!

 

  1. Circuspret

Voor de kinderen een fantastisch springfeest. Reemark verhuurt een springkussen van 12 meter lang. Deze is ontworpen in circusprint en kleuren. Op het springkussen kunnen de kinderen klimmen, glijden en springen. Het speeleiland is rondom afgesloten met netten en daardoor veilig om urenlang in rond te springen. Ga voor het circus springkussen en creëer een herinnering voor het leven. 

 

Voor het huren van uw feestattributen kunt u terecht in onze webshop. Heeft u nog overige vragen dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel 0229-463603