Wilt u graag uw eigen Wipe-out stormbaan maken, met allemaal leuke opblaasbare spellen? Neem dan vooral een kijkje bij onze zeskamp spellen en andere sport & spelactiviteiten. We hebben zowel spellen die te zien zijn in het bekende programma als andere spellen die perfect aansluiten op het thema Wipe-out. In ons uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld wat u zoekt.

 

Wipe-out spellen

De bekendste wipe-out spellen zijn:

  • The Sweeper: De Sweeper is een uitdagend, actief spel waarbij de deelnemer moet proberen om langer dan de tegenstanders op je plateau te blijven staan, terwijl de paal in het midden ronddraait.
  • Bouncing Balls: Klim op de obstakels en probeer vervolgens van bal naar bal te springen zonder dat je ervan af stuitert.
  • Gladiatorspel: Trek de helm aan en klim op de blokken. Probeer vervolgens je tegenstander van zijn blok te meppen met de zachte knotsen. Maar let op: je tegenstander wil jou er natuurlijk ook vanaf meppen!

 

Stormbanen

De Wipe-out spellen zijn ook goed te combineren met onze storm-, hindernis- en survivalbanen. Deze zijn gevuld met obstakels waar je een weg doorheen moet zoeken. Kom je over de finish? Dan wil je meestal meteen nog een keer! 

 

Meer informatie

Reemark bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Ook met een klein budget maakt u uw feest compleet. Bekijk daarom ook eens onze aanbiedingen. Voor de perfecte wipe-out ervaring zit u hier goed.


Wij leveren onder andere bij campings, scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en diverse gemeentelijke instellingen. Dus voor de organisatie van een sportdag, open dag, jubileum en vele andere feestelijke gelegenheden in de regio Noord-Holland kun je terecht bij Reemark Attractieverhuur.


Meer weten? Neem vooral contact met ons op.