Ballenbak huren Alkmaar

Een ballenbak maakt elk kinderfeestje compleet. Kinderen spelen veilig in onze ballenbakken en vermaken zich de hele dag. Een ballenbak huren in Alkmaar doe je ook voor een sportdag, leuke thuisvakantie of een ander evenement. Bij Reemark vind je de beste ballenbakken en uitstekende service. Meer attracties nodig? Bij ons kun je ook terecht voor klimwanden, stormbanen, springkussens en meer.

Kies je ballenbak


Waarom een ballenbak huren in Alkmaar?

Een ballenbak huren in Alkmaar is ideaal wanneer je de ballenbak slechts voor bepaalde tijd nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje. Of misschien denk je eraan om een ballenbak te kopen voor in jouw achtertuin. Wij denken graag met je mee, dus neem zeker contact met ons op. Wij leggen jou vervolgens precies uit welke modellen wij hebben en welk type het meest geschikt is voor jouw situatie.

Ballenbak opbouwen en afbouwen

Wanneer je een ballenbak huurt, is het mogelijk om deze zelf op te bouwen en af te breken. Laat je dit liever aan de professionals over? Dat is ook geen probleem. Wij vervoeren de ballenbak dan voor je, bouwen hem op en breken hem op de laatste dag weer af. Gemiddeld zijn de kosten hiervoor €35,-. Neem contact met ons op voor de exacte kosten.

Moet ik de ballenbak zelf ophalen?

Je kunt de ballenbak zelf ophalen en terugbrengen. Voor een ballenbak huren in Alkmaar ga je naar Zesstedenweg 1 in Warder. Je kunt hier de ballenbak ophalen en terugbrengen op doordeweekse dagen van 9:00 tot 17:00 uur. Als je de ballenbak toch liever wilt laten bezorgen en halen, rekenen wij hiervoor € 0,73 per kilometer. De totale bezorgkosten zie je direct bij de bestelling op basis van de opgegeven postcode.

Soorten ballenbakken te huur in Alkmaar

Bij Reemark hebben wij twee verschillende ballenbakken: een ballenbak huisje dat geheel overdekt is en een ballenbak iglo met netten aan de zijkanten.

Ballenbak huisje

Het vrolijke ballenbad huisje is naast een ballenbak ook een springkussen. Zo kunnen kinderen heerlijk springen en door de ballen rollen. Rondom is de ballenbak afgesloten, zodat het veilig is voor kleine kinderen. Doordat het ook een dak heeft, kunnen kinderen gerust blijven spelen, ook als het licht regent. Het huisje is inclusief drie vaten met ballen.

Ballenbak iglo

De ballenbak iglo heeft een grote bak vol ballen, waar kinderen heerlijk doorheen kunnen zwemmen en in kunnen spelen. Het is rondom afgesloten met netten, zodat het veilig is voor kinderen. Ook fijn: je hoeft na afloop niet nog alle ballen te verzamelen. Met deze iglo heb je ook altijd goed zicht op wat er gebeurt. De ballenbak iglo is inclusief vier á vijf vaten met ballen.

Tips bij het huren van een ballenbak

Wanneer je een ballenbak wilt huren, is het handig om rekening te houden met de volgende zaken:

  • Heb je genoeg ruimte voor de ballenbak?
  • Past de ballenbak in jouw auto of moet deze bezorgd worden?
  • Heb je hulp nodig bij het op- en afbouwen van de ballenbak?
  • Heb je voldoende wattage voor het opblazen?

Ballenbak huren voor het perfecte kinderfeest

Kinderen houden van het spelen in een ballenbak. Door een ballenbak te huren voor jouw kinderfeestje wordt de dag zonder twijfel een groot succes. Helemaal wanneer het een combinatie is met een springkussen, zoals bij ons ballenbak huisje. Voor jongere kinderen is al dat extra gespring te veel, dus hiervoor is onze ballenbak iglo een betere keuze. Je kunt hierbij alles ook beter in de gaten houden, doordat het rondom doorzichtig is.

Ballenbak huren in Alkmaar

Reemark is niet alleen actief in Alkmaar, maar ook in heel Noord-Holland en omstreken. Je kunt ons altijd inschakelen als je een ballenbak nodig hebt. Wij hebben al verschillende klanten blij gemaakt in Zwaag, Amsterdam, Haarlem, Volendam, Enkhuizen, Alkmaar, Purmerend, Hoorn, Beverwijk, Zaandam en Haarlem. Wil je een ballenbak huren in Alkmaar? Bekijk dan ons aanbod ballenbakken of neem direct contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

Neem contact op

Wil je een ballenbak huren bij Alkmaar of een van onze vele andere attracties? Neem dan contact op en stuur een mailtje naar info@reemark.nl. Of bel of stuur een WhatsApp naar 06 553 55 442. Wij helpen jou graag om jouw kinderfeestje of ander evenement een succes te maken.

Contactformulier