Over ons

Bij Reemark Attractieverhuur draait alles om het leveren van een onvergetelijke ervaring op elk evenement, groot of klein. Al drie generaties lang zijn we gepassioneerd bezig met het verhuren van onze sportieve attracties. Sinds ons begin in 1987 streven we ernaar om feesten tot een groot succes te maken.

Missie

Onze missie is allesbehalve ingewikkeld: we houden iedereen graag in beweging en dragen bij aan gezellige evenementen. Generatie op generatie delen mijn opa, mijn vader en ik dezelfde passie. We streven ernaar deze traditie nog vele jaren voort te zetten, omdat elke voltooide klus en elke glimlachende klant ons veel waard is.

SBB Leerbedrijf

We maken graag kennis met nieuw talent en helpen ze graag te ontwikkelen voordat ze de arbeidsmarkt betreden. Om dit volledig te omarmen, zijn we een erkend SBB leerbedrijf en zijn we met regelmaat op zoek naar stagiaires.

Klanten over ons

In de loop der jaren hebben we veel klanten kunnen bedienen en bijgedragen aan leuke evenementen en feesten. Wil je lezen over de ervaringen van klanten of zelf een review achterlaten? We zouden het ontzettend op prijs stellen als je jouw ervaring ook deelt!

Contact opnemen met Reemark Attractieverhuur

Wilt u meer weten over Reemark attractieverhuur? We leggen u graag uit waar we voor staan en hoe we je kunnen helpen!

  • Adres: Zesstedenweg 1, 1473 BD Warder
  • E-mailadres: info@reemark.nl
  • Telefoonnummer: 0299 46 36 03
  • KVK-nummer: 36032213
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, uitsluitend op afspraak.

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen en projecten via onze social media kanalen.