Trampoline huren Amsterdam

TRAMPOLINE HUREN AMSTERDAM

Door een trampoline te huren maak je elk kinderfeest compleet. Naast voor kinderfeesten zijn trampolines ook echte eyecatchers voor evenementen en bijeenkomsten. Kortom: gegarandeerd plezier voor jong en oud.

Bij Reemark Attractieverhuur kun je terecht voor allerlei soorten attracties die ervoor zorgen dat jouw event in Amsterdam onvergetelijk wordt. Denk aan springkussens, klimwanden, stormbanen en ballenbakken.

De beste alternatieven voor een trampoline

Een trampoline, springkussen of een andere attractie: het maakt de kids niet uit welke attractie er precies staat, zolang ze maar lol hebben en kunnen springen.


Trampoline voor een kinderfeest in Amsterdam

Kinderen zijn dol op trampolines. Lekker springen, ontdekken en energie kwijtraken. Daarom is een trampoline een onmisbare attractie voor een kinderfeest of verjaardag. Let daarbij wel goed op de veiligheid. Wanneer je een trampoline huurt, vraag dan naar eventuele certificaten en garanties. Daarnaast is het verstandig om een instructeur te regelen die alles in de gaten houdt.

Huur een trampoline voor een sportdag

Op een georganiseerde sportdag draait het om bewegen en plezier. Dat kan prima op een trampoline. Een kleinere trampoline is bijvoorbeeld geschikt voor kindjes die alleen of met z’n tweeën willen springen. Een grotere trampoline biedt voldoende plek voor meerdere kinderen. Springkussens, stormbanen, klimwanden en hindernisbanen doen het echter ook altijd goed op een sport- en speldag.

Contact opnemen met Reemark Attractieverhuur

Voor advies over welke attractie je het beste kunt huren voor een kinderfeest, event of sportdag neem je contact op met onze klantenservice. We denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0299 46 36 03. Liever contact via WhatsApp of e-mail? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Contactformulier Whatsapp