Springkussen jungle

Springkussen jungle

Huur een springkussen met een junglethema bij Reemark Attractieverhuur. We hebben verschillende spannende springkussens in ons assortiment. Wanneer je bij ons een springkussen huurt, profiteer je altijd van:

  • Een voordelige huurprijs
  • Ruim aanbod springkussens met junglethema
  • 50% korting vanaf de tweede huurdag
  • De mogelijkheid om zelf de springkussen bij ons af te halen of het springkussen door onze specialisten te laten op- en afbouwen
  • Meer dan 30 jaar expert in attractieverhuur

Op- en afbouwservice van Reemark Attractieverhuur

Bij Reemark Attractieverhuur is het mogelijk om zelf het springkussen en de daarbij behorende materialen op te halen en terug te brengen óf het springkussen door onze specialisten te laten opbouwen en opruimen. Het laten op- en afbouwen door onze specialisten is al mogelijk vanaf € 35,-. Wil je de exacte kosten van tevoren weten? Neem dan contact met ons op.

Extra service: Wanneer je ervoor kiest om het springkussen zelf op te halen, mag je het springkussen een dag eerder ophalen en een dag later terugbrengen dan de afgesproken huurdatum. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zo heb je alle tijd.

Whatsapp Contact

Heb je vragen over het huren van een springkussen?

Wil jij ook een springkussen huren met een junglepatroon op jouw locatie? Bekijk ons ruime aanbod springkussens of neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0299 46 36 03 of te mailen naar info@reemark.nl. Daarnaast is het mogelijk om je vragen te stellen via WhatsApp of via het contactformulier door op onderstaande buttons te klikken.

Whatsapp Contact

Bekijk onze andere springkussens

Naast Jungle springkussens hebben we de volgende springkussens te huur: