Springkussen huren Amsterdam

Springkussen huren Amsterdam

Ben je op zoek naar een klein of groot luchtkussen, een ballenbak of een springkasteel? Bij ons kan je ieder springkussen huren! Wij hebben een groot assortiment aan springkussens en luchtkussens voor kinderen en volwassenen. Ook verhuren we opblaasbare glijbanen in verschillende vormen en maten in Amsterdam. Fantastisch voor een kinderfeestje, op school of op een ander evenement. Voor vragen neem je contact op via ons contactformulier.

Contactformulier

Aanbod


Laat je luchtkussen op- en afbouwen voor € 35,-

De prijzen op de website zijn afhaalprijzen. Het transport en de op- en afbouw van de bestelling kunnen we ook voor jou verzorgen. De bezorgprijs is afhankelijk van de plaats van bestemming en kost 73 cent per kilometer. Voor de op- en afbouwservice betaal je gemiddeld € 35,-. Voor een exacte prijsopgave kijk je op de productpagina. Meer informatie vraag je op via ons contactformulier. We komen zo snel mogelijk op je vraag terug.

Springkussen huren Amsterdam voor een open dag, sportdag of feest

Ons brede assortiment aan springkussens is geschikt voor ieder type evenement. Tijdens een kinderfeestje zijn de kinderen de volledige dag zoet en aan het einde van de dag zijn ze gegarandeerd voldaan.
Een stormbaan voor volwassenen is momenteel steeds meer in trek. Organiseer eens een sportief bedrijfsuitje met estafetteloop over een hindernisbaan voor je medewerkers. Op deze manier creëer je gezonde teambuilding in een onvergetelijke vorm!

Ruim 40 verschillende springkussens

Bij ons kan je een breed assortiment springkussens huren. Op deze manier vind je een unieke invulling voor een sportdag, kamp, verjaardag of open dag op school. We bieden met onze luchtkussens en spellen voor ieder feest een passende invulling. Je kan kiezen uit allerlei soorten luchtkussens, van een simpel overdekt springkussen tot een 18 meter lange safaribaan.

Weekendtarief: vanaf de tweede huurdag 50% korting!

We maken van jouw evenement graag een spetterend feest. Dit doen we naast onze producten met onze dienstverlening. Je ontvangt namelijk op ieder luchtkussen vanaf de 2e huurdag 50% korting op de dagprijs! Daarnaast zijn we flexibel in onze huurperiodes. Het is mogelijk om het springkussen een dag eerder te laten bezorgen tussen 13:00 en 17:00 uur en om het springkussen de volgende dag tussen 8:00 en 12:00 uur op te laten halen, zonder meerkosten.

Springkussen in Amsterdam huren

Neem contact met ons op, dan adviseren we welk springkussen het best bij jouw wensen aansluit. We kijken naar alle bijkomende factoren:

  • hoeveel ruimte is er;
  • is de ruimte toegankelijk;
  • wanneer heb je het springkussen nodig;
  • wat is het budget;
  • heb je voldoende handen voor de op- en afbouw.

Geef je wensen door via ons contactformulier.

Geef je wensen door