Limbodansen

Limbodansen

Een limbo luchtkussen of limbo set huur je om je feest compleet te maken. Vooral om je feest een zomers of Caribisch tintje te geven. Zet lekkere muziek aan, schenk een heerlijke cocktail in en zet de limbo stok maar klaar. Gegarandeerd plezier tot in de late – of vroege – uurtjes.

Je huurt een opblaasbare limbo set of stok snel een eenvoudig bij Reemark Attractieverhuur. Profiteer van een scherpe prijs en maak gebruik van onze opbouwservice. We leveren het opblaasbare limbo kussen overal in Nederland en komen hem weer halen wanneer het feest is afgelopen.

Limbo dansen huren bij Reemark

  • Vanaf € 17,95 per dag
  • 50% korting vanaf tweede huurdag
  • Keuze uit limbo luchtkussen of limbo stok
  • Op- en afbouwservice

Opblaasbare limbo dans attractie met luchtpomp

Houd een wedstrijd wie het laagst onder de lat door kan dansen, zonder hem aan te raken natuurlijk. Het limbo luchtkussen is binnen enkele opgeblazen en gereed voor gebruik.

Limbo opblaas huren

Traditionele limbo set

Een limbo stok die binnen no-time in elkaar gezet is: met deze limbo set beleef je urenlang speelplezier. Geschikt voor jong en oud. Leg de lat elke ronde weer wat lager, zodat degene na jou het steeds moeilijker krijgt.

Limbo set huren

Bezorging op locatie

De opblaasbare limbo set of limbo stok kun je zowel bij ons ophalen in Warder (nabij Volendam), maar we kunnen de limbo attractie uiteraard ook bij je thuis bezorgen – en weer ophalen. Bij bezorging berekenen we € 2,40 per kilometer vanaf Warder naar jouw locatie. Dit zijn in totaal 4 ritjes: brengen, halen, heen en terug.

Wat is limbo dansen?

Limbo dansen is een traditionele en populaire dans uit Trinidad. Bij Limbodansen is het de bedoeling dat je onder een stok door danst. De moeilijkheid zit hem erin dat de stok tussen twee palen hangt en dat je niet mag bukken of voorover mag hangen. Het is de bedoeling dat je achterover hangt en zo laag mogelijk door je knieën zakt. Wanneer je onder de stok bent doorgegaan zonder de stok aan te raken – of wanneer de stok nog hangt – wordt de stok langer gehangen voor de volgende deelnemer.

Wat zijn de speregels?

De spelregels zijn simpel: het is de bedoeling dat iedereen onder de lat danst. Elke ronde wordt de stok iets lager gelegd. Lukt het je niet om onder de limbo stok te dansen of raak je de balk aan? Dan ben je af. Het aantal spelers dat flexibel genoeg is om de stok te passeren zonder de vloer of stok te raken wordt alsmaar kleiner en uiteindelijk blijft alleen de winnaar over.

Maak je feest compleet

Met een limbo set kan je al een prima feestje organiseren, maar met een rodeostier wordt het natuurlijk nóg leuker. Of wat dacht je van een springkussen voor jong en oud? Tip voor een sportief feest of event: de stormbaan.

Werkgebied

Reemark Attractieverhuur is vooral actief in Noord-Holland, maar we leveren attracties overal in Nederland. Plaatsen waar we in het verleden vaak hebben geleverd, zijn: Amsterdam, Volandam, Haarlem, Edam, Alkmaar, Zwaag, Winkel en Hoorn.

Contact opnemen

Heb je vragen over het huren van een limbo spel of wil je meer weten over welke attracties nog meer leuk zijn in combinatie met limbo dansen? Neem dan contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een appje of e-mail via onderstaande buttons.

Contactformulier Whatsapp