Sjoelbak huren

Maak je feest of familiedag helemaal compleet en huur een sjoelbak bij Reemark Attractieverhuur. Sjoelen is een écht oudhollands spel en voor jong en oud! Een sjoelbak staat garant voor urenlang speelplezier. Organiseer jij een spelletjesdag met een vereniging, vrienden of gewoon voor een gezellig avondje met de familie? Sjoelen hoort erbij!

Voordelen sjoelbak huren bij Reemark atractieverhuur

Wanneer je een sjoelbak bij ons huurt, profiteer je van diverse voordelen, zoals:

  • Een voordelige prijs: vanaf € 11,95 per dag
  • Extra korting op zondag
  • Vanaf de tweede huurdag de helft van de prijs
  • Flexibele huurtijd: eerder ophalen of een dag later terugbrengen
  • Diverse afmetingen sjoelbakken: mini, midi en XXL

Spelregels sjoelen

Ken je de spelregels van sjoelen nog niet? We geven je een snelle uitleg! Het doel van het spel is om in drie beurten zo veel mogelijk punten te verzamelen door de sjoelschijven in de poortjes te ‘sjoelen’. Het spel wordt gespeeld met 30 sjoelschijven. Als je aan de beurt bent mag je drie beurten spelen, waarbij je elke beurt speelt met de schijven die niet door de poortjes zijn gesjoeld. Een reeks van vier schrijven (in elk vakje één sjoelschijf) levert een verdubbeling op van je punten: 20 punten. De maximale score die je kunt behalen is 148 punten. Sjoelstenen die nog niet helemaal door het poortje zijn gegleden tellen niet.

Diverse afmetingen sjoelbakken

Bij Reemark Attractieverhuur huur je sjoelbakken in diverse afmetingen: mini, midi en XXL. Voor de mensen die een extra uitdaging zoeken hebben we een sjoelbak met haakse hoek in ons assortiment. Zo maak je het spelletje nog spannender! Wie gaat er winnen?

Maak je feest compleet

In ons assortiment vind je naast oud-Hollandse spellen diverse andere spellen om van jouw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken! Organiseer je een groot evenement? Huur bij Reemark Attractieverhuur eenvoudig een ballenbak, springkussen of rodeostier om jouw feest compleet te maken.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over onze sjoelbakken of direct een sjoelbak huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0299 46 36 03, stuur een WhatsAppje óf vul het contactformulier in.

Contactformulier Whatsapp