Springkussen clown

Op- en afbouwservice van Reemark Attractieverhuur

Bij Reemark Attractieverhuur kun je kiezen uit twee verschillende opties:

  • Haal zelf het springkussen bij ons op en breng hem zelf terug: geen extra kosten.
  • Laat onze specialisten het springkussen brengen, opbouwen en afbouwen: vanaf € 35,-.

Zelf halen en terugbrengen

Wanneer je het springkussen zelf komt halen, is het mogelijk om een dag eerder dan de afgesproken huurdatum de materialen bij ons op te halen. Daarnaast kun je een dag later dan de afgesproken huurdatum op je eigen gemak de materialen terugbrengen. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Voorbeeld: als je het springkussen dinsdag nodig hebt, dan kun je het springkussen maandag al halen en woensdag terugbrengen.

Laat onze specialisten langskomen

Wanneer je graag wilt dat wij het springkussen langs komen brengen en op- en afbouwen, neem dan contact met ons op. Op basis van het type springkussen en de afstand tot de locatie maken we een berekening van de totale kosten.

Whatsapp Contact

Heb je vragen over het huren van een springkussen?

Wil jij ook een springkussen huren op jouw locatie? Bekijk ons ruime aanbod of neem contact met ons op. Bij vragen over het huren van een springkussen zijn we te bereiken via 0299 46 36 03 of mail ons via info@reemark.nl. Daarnaast is het mogelijk om je vragen te stellen via WhatsApp of via het contactformulier door op onderstaande buttons te klikken.

Whatsapp Contact

Bekijk onze andere springkussens

Naast Clown springkussens hebben we de volgende springkussens te huur: