Rodeostier huren

Maak van je familiedag, sportdag, schoolfeest of ander evenement een gegarandeerd succes door een rodeostier te huren bij Reemark. Profiteer aanvullend van onze op- en afbouwservice voor maar € 35,-. Een rodeostier is niet alleen leuk voor degene die de uitdaging aangaat, ook voor de toeschouwers is de attractie een feestje. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft er het langst op de stier zitten?

Ons aanbod rodeostieren

Reemark heeft verschillende mooie exemplaren rodeostieren, inclusief veilig valkussen. Keuze uit mechanische rodeostieren of een variant met touwen.


Rodeostier

Een rodeostier mag natuurlijk niet ontbreken op jouw evenement. In ons assortiment vind je twee soorten rodeostieren: handmatige en mechanische. Bij de handmatige rodeostier kunnen de kinderen zelf aan touwen trekken, waardoor de stier in beweging komt. Bij de mechanische rodeostieren moet er iemand van 18 jaar of ouder aan de knoppen draaien. Kies voor deze variant uit de Hollandse stier of de Western stier.

Een rodeostier huren

Maak een keuze uit ons aanbod en plaats je favoriete stier in het winkelmandje. Geef bij je bestelling aan hoeveel dagen je de rodeostier wil huren en of je gebruik wil maken van onze op- en afbouwservice voor € 35,-. De afleverkosten worden automatisch berekend wanneer je ervoor kiest om de stier te laten bezorgen. Het is ook mogelijk om de attractie zelf op te komen halen. Wanneer je meerdere dagen bij ons huurt, krijg je standaard 50% korting vanaf de 2e huurdag.

Andere attracties

Bij Reemark Attractieverhuur kun je niet alleen terecht voor het huren van een rodeostier. We hebben een ruim assortiment met allerlei soorten attracties die ervoor zorgen dat jouw feestje of sport- & spelmiddag onvergetelijk wordt. Denk aan springkussens, klimwanden, ballenbakken en stormbanen.

Nog vragen over het huren?

Bij vragen over het huren van een rodeostier mag je ons altijd bellen. We denken graag mee over de invulling van je evenement. We zijn telefonisch bereikbaar via 0299 46 36 03. Liever contact via WhatsApp of e-mail? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Stel een vraag Whatsapp