Springkussen huren Alkmaar

Organiseer je een feestje of evenement, waarbij kinderen aanwezig zijn? Dan mag een leuk en vrolijk springkussen natuurlijk niet ontbreken. Ons assortiment bestaat uit springkussens in verschillende thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een jungle springkussen of juist eentje in de vorm van een kasteel. Wil je een springkussen huren in Alkmaar? Dan kies je voor Reemark Attractieverhuur. Bekijk ons aanbod en reserveer het gewenste springkussen online. Heb je een vraag? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier


SPRINGKUSSEN HUREN ALKMAAR: VOOR IEDER FEEST OF EVENEMENT

Bij Reemark Attractieverhuur hebben we verschillende soorten springkussens in ons assortiment. Zo hebben we er altijd wel eentje geschikt voor jouw feestje of evenement. In ons assortiment hebben we niet alleen vermaakt voor kinderen,  we hebben namelijk ook leuke stormbanen voor volwassenen. Organiseer je een sportief bedrijfsuitje? Dan mag de stormbaan met estafetteloop natuurlijk niet ontbreken. Daag elkaar uit en werk op een leuke manier aan teambuilding.

KIES UIT RUIM 40 VERSCHILLENDE SPRINGKUSSENS

Zoals gezegd, hebben we bij Reemark Attractieverhuur een breed assortiment aan verschillende springkussens. Zo is er altijd een springkussen dat helemaal aansluit op jouw feestje of evenement. Organiseer je bijvoorbeeld een sportdag, kamp, verjaardag of open dag op school? Met een van onze springkussens weet je zeker dat je een geslaagde dag organiseert.

PRODFITEER VAN 50% KORTING MET ONS WEEKENDTARIEF VANAF DE TWEEDE HUURDAG

Organiseer je een meerdaags evenement? Dan profiteer je vanaf de 2e huurdag van 50% korting op de dagprijs! Zo maken we ieder feest onvergetelijk. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent, daarom zijn we flexibel in onze huurperiodes. Het is mogelijk om het gekozen springkussen een dag eerder dan je evenement te laten bezorgen en een dag na je evenement op te laten halen. Dit zonder meerprijs. We bezorgen tussen 13:00 en 17:00 uur en tussen 8:00 en 12:00 uur op de dag na je evenement halen we het springkussen weer op.

LAAT JE LUCHTKUSSEN OP- EN AFBOUWEN VOOR € 35,-

Heb je geen tijd om het springkussen zelf op te bouwen? Geen zorgen, we nemen dat graag voor je uit handen. Belangrijk om te weten is dat de bezorgprijs afhankelijk is van de plaats van bestemming en kost 73 cent per kilometer. Om je springkussen op- en af te laten bouwen betaal je gemiddeld rond de € 35,-. Wil je exact weten welke kosten je kunt verwachten? Vul dan ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

SPRINGKUSSENVERHUUR ALKMAAR

Bij Reemark Attractieverhuur weten we precies welk springkussen een grandioos succes gaat zijn op jouw feest. Door onderstaande factoren inzichtelijk te krijgen, geven we je een passend advies.

  • Hoeveel ruimte is er?
  • Is de ruimte toegankelijk?
  • Wanneer heb je het springkussen nodig?
  • Wat is het budget?
  • Heb je voldoende handen voor de op- en afbouw?

Geef je wensen door via ons contactformulier. We denken graag met je mee.