Springkussen huren Alkmaar

Het is natuurlijk hartstikke leuk om voor bepaalde gelegenheden een springkussen te huren. Een springkussen ziet er niet alleen mooi uit, maar tegelijkertijd vinden kinderen het schitterend. Je kunt er een huren voor verschillende gelegenheden.


Waarom een springkussen huren?

Ben je binnenkort jarig en wil je dit groots vieren? Heb je bovendien een prachtige tuin en vier je de verjaardag in de zomer? Dan is het geen slecht idee om een mooi springkussen voor je verjaardag in Alkmaar te huren. Een kussen is zeker geschikt voor feestjes met jongeren. De kinderen kunnen dan heerlijk spelen, terwijl de ouders gezellig met elkaar kletsen.

Contact

Onze soorten springkussens

We verhuren verschillende soorten springkussens. In de eerste plaats kun je bij ons een ballenbadhuisje huren. Dit kussen is voorzien van de felle kleuren geel en blauw. Er staan bovendien leuke plaatjes op dit kussen. Veel kinderen waarderen dit kussen om die reden. Ze kunnen lekker springen en onbezorgd genieten.

Buikschuifbaan huren

Heb je een iets ruimer budget? Ga dan voor de ‘buikschuifbaan haai’. Welk kind vindt het immers niet leuk om lekker te glijden? Dit kussen is niet alleen geschikt voor gezellig spelen, maar ook voor serieuze wedstrijden. Gebruik de buikschaafbaan bijvoorbeeld voor een zeskamp of een ander leuk spelletje. Het kussen heeft vrolijke kleuren en daarmee maak je iedereen vrolijk.

Circus megaspeeleiland

Zoek je een kussen voor een evenement met veel kinderen? Dan heb je een groter kussen nodig en dan ga je voor circus megaspeeleiland. Dit kussen is geschikt voor verschillende activiteiten. Kinderen kunnen glijden, klimmen, springen en zelfs tegen poppetjes boksen. Dit kussen verveelt niet snel en is ongeveer twaalf meter lang. Met dit kussen ga je voor optimaal speelplezier.

Circus springkussen

Komen er niet veel kinderen op een evenement of feest? Dan heb je natuurlijk geen groot kussen nodig. Dan betaal je onnodig veel geld en tegelijkertijd zijn dergelijke kussens dan minder praktisch. Om die reden hebben we ook verschillende kussens voor kleinere evenementen in onze voorraad. In de eerste plaats hebben we het leuke circus springkussen. Dit relatief kleine kussen is voorzien van prachtige clownprints. Kinderen krijgen dus direct een vrolijk gevoel. Er is uiteraard ook rekening gehouden met de veiligheid.

Diverse thema’s

Daarnaast hebben we ook nog kussens voor specifieke thema’s. Die zijn vooral geschikt voor dorpsfeesten. We hebben speciale springkussens met cowboyafbeeldingen. Ook verkopen we een prachtig springkussen met een dino. In de ‘dino slide’ kun je glijden en springen. Bekijk al onze springkussens een maak je keuze!

Extra service erbij

We verhuren niet alleen prachtige springkussens, maar tegelijkertijd profiteer je van onze uitstekende service. Misschien weet je niet goed hoe je een springkussen moet opbouwen en afbouwen. Dat is geen enkel probleem, want onze specialisten doet dit graag voor jou. De kosten zijn niet inbegrepen, maar gemiddeld kost deze service slechts €35. Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen.

Daarnaast zijn we actief in verschillende regio’s. Wil je bijvoorbeeld een springkussen huren in Alkmaar? Dan is dat zeker mogelijk! Ons doel is om de klanten te voorzien van prachtige springkussens tegen scherpe prijzen. Om die reden hanteren we voordelige huurprijzen en bij meerdere huurdagen profiteer je van aangename kortingen.

Meer weten?

We zijn al meer dan dertig jaar actief in de attractieverhuur. Naast springkussens verhuren we ook opblaasfiguren, ouderwetse spellen en nog veel meer. Misschien weet je niet goed welke attracties je wilt inzetten bij jouw evenement. Onze medewerkers denken dan graag met je mee. Ze kijken naar het type evenement en je persoonlijke wensen en op basis daarvan voorzien ze je van gepast advies. Bekijk ons aanbod op de website en neem contact op wanneer je eventuele vragen hebt.

 

Whatsapp Contact