Springkasteel huren

Springkasteel huren

Een springkasteel is een echte eyecatcher op je feest of evenement. Huur eenvoudig een kleurrijk springkasteel in verschillende thema’s bij Reemark Attractieverhuur en profiteer van de volgende voordelen:

  • Een voordelige huurprijs
  • Ruim aanbod springkastelen van hoge kwaliteit
  • 50% korting vanaf de tweede huurdag
  • Meer dan 30 jaar expert in attractieverhuur
  • De mogelijkheid om zelf de springkussen bij ons af te halen of het springkussen door onze specialisten te laten op- en afbouwen

Whatsapp Contact


Extra voordelig: tweede huurdag 50% korting!

We maken van jouw evenement graag een spetterend feest. Dit doen we niet alleen met onze springkastelen, maar ook met onze extra dienstverlening. Je ontvangt namelijk op ieder springkasteel vanaf de tweede huurdag 50% korting op de dagprijs! Kies een van onze kleurrijke springkastelen en geef de gewenste huurperiode aan. De korting wordt automatisch berekend.

Flexibel huren van springkastelen

Wanneer je ervoor kiest om zelf het springkasteel en de daarbij behorende materialen op te halen, zijn we extra flexibel in onze huurperiodes. Het is dan mogelijk om het springkasteel een dag eerder dan de afgesproken huurdag op te laten halen, en een dag later tussen 8:00 en 12:00 uur terug te brengen, zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Zo kun je op je gemak het springkasteel op- en afbouwen.

Liever hulp bij het op- en afbouwen? Vanaf € 35,- is het mogelijk om onze specialisten het transport en de op- en afbouw van het springkasteel uit handen te laten nemen. Neem voor de exacte prijs contact met ons op.

Whatsapp Contact

Waar moet ik rekening mee houden als ik een springkasteel wil huren?

Wanneer je een springkussen bij ons wilt huren, houd dan rekening met de grootte van de locatie, wat je budget is en of er voldoende helpende handen zijn bij de op- en afbouw van het springkasteel. Het is ook mogelijk om de op- en afbouw door ons uit handen te laten nemen.

Je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen, dan adviseren we je over het beste springkasteel voor jouw evenement.

Heb je vragen over het huren van een springkasteel?

Wil jij ook een springkasteel huren op jouw kinderfeestje, bedrijfsuitje of ander evenement? Bekijk ons aanbod of neem eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0299 46 36 03 of te mailen naar info@reemark.nl. Daarnaast is het mogelijk om je vragen te stellen via WhatsApp of via het contactformulier door op onderstaande buttons te klikken.

Whatsapp Contact

Bekijk onze andere springkussens

Naast springkastelen hebben we de volgende springkussens te huur: