Springkussen circus

Springkussen circus

Huur eenvoudig een vrolijk circus springkussen bij Reemark Attractieverhuur. We hebben verschillende kleurrijke springkussens in een circusthema in ons assortiment. Wanneer je bij ons een springkussen huurt profiteer je altijd van:

  • Een voordelige huurprijs
  • Ruim aanbod springkussens met circusthema
  • Altijd 50% korting vanaf de tweede huurdag
  • De mogelijkheid om zelf de springkussen bij ons af te halen
  • De mogelijkheid tot transport, opbouw en afbouw door onze specialisten
  • Meer dan 30 jaar expert in attractieverhuur

Op- en afbouwservice van Reemark Attractieverhuur

Reemark Attractieverhuur biedt de mogelijkheid om zonder extra kosten het springkussen, en de daarbij behorende materialen, een dag eerder op te halen en een dag later terug te brengen dan de afgesproken huurdatum. Voor deze service worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Voorbeeld: als je het springkussen donderdag nodig hebt, dan kun je het springkussen woensdag al halen en vrijdag terugbrengen.

Een springkussen is eenvoudig zelf op te bouwen, maar het is ook mogelijk om door onze specialisten het transport en de op- en afbouw te laten regelen. Dit is al mogelijk vanaf € 35,-. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Op basis van het type springkussen en de afstand naar de afleverlocatie maken we een berekening van de totale kosten.

Whatsapp Contact

Heb je vragen over het huren van een springkussen?

Wil jij ook een circus springkussen huren op jouw evenement, feest of andere gelegenheid? Bekijk ons ruime aanbod springkussens of neem contact met ons op door ons te bellen of te mailen of stel je vraag via WhatsApp of via het contactformulier door op onderstaande buttons te klikken.

Whatsapp Contact

Bekijk onze andere springkussens

Naast Circus springkussens hebben we ook de volgende springkussens te huur: