Ballenbak huren Amsterdam

Ballenbak huren Amsterdam

Huur een ballenbak in Amsterdam en alle kinderen vermaken zich de hele dag door op een veilige wijze. Je ontvangt bij ons het luchtkussen inclusief aansluiting en ballen. Daarnaast maak je gebruik van onze aanvullende service: laat de ballenbak op locatie bezorgen én op- en afbouwen. Heb je de ballenbak langer dan een dag nodig? Dan profiteer je standaard van 50% korting vanaf de 2e huurdag! Stel je vraag via het contactformulier.

Contactformulier

Aanbod


Ook bij slecht weer genieten van een ballenbad

Kies voor een overdekte ballenbak, zodat de kinderen zelfs tijdens een regenbui lekker door kunnen spelen. Op deze manier kan het kinderfeestje niet meer stuk. Een ballenbak huur je al vanaf € 90,- per dag. Geniet daarnaast van onze op- en afbouwservice voor € 35,-. Op deze manier heb je helemaal geen omkijken meer naar de op- en afbouw van je luchtkussen in Amsterdam.

Een veilig afgesloten ballenbak

Je kan een ballenbak huren voor de wat jongere kinderen. Een ballenbak is voor kleine kinderen veiliger dan een springkussen, omdat ze bij een springkussen ‘gelanceerd’ kunnen worden door grotere kinderen. Daarnaast zijn onze ballenbakken aan drie zijden dicht, waardoor ze extra veilig zijn.

Ballenbak met NEN-keurmerk huren in Amsterdam

Onze ballenbakken voldoen aan de voorwaarden van het NEN-keurmerk en we leveren ze met:

  • een gebruiksinstructie;
  • een invulblad voor opmerkingen over benodigd onderhoud voor de huurder;
  • identificatietekens op het toestel en op de gebruiksinstructie;
  • een actueel dossier van (type)goedkeuring.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment?

Naast een ballenbad huren is het mogelijk om bij ons een springkussen of volledige stormbaan te huren. We bieden ook losse spellen aan in Amsterdam, waar je een kinderfeest compleet mee maakt. Geef je wensen aan op ons contactformulier, dan sturen we je een vrijblijvende offerte op. Of stel je vraag direct via ons mailadres info@reemark.nl.

Contactformulier