Ballenbak huren

Huur in heel Nederland een ballenbak bij Reemark en maak ieder kinderfeestje compleet. Onze ballenbakken zijn veilig, omdat ze aan alle zijden afgesloten zijn. Zo kunnen de kinderen er niet vanaf vallen. Als je bij ons een ballenbak huurt, dan kun je profiteren van onze extra service. We bezorgen dan de ballenbak op locatie, bouwen hem op en breken hem weer af voor maar € 35,-. Wil je de ballenbak meerdere dagen huren? Dat kan. Je krijgt bij ons standaard 50% korting vanaf de 2e huurdag.

Ons aanbod ballenbakken

Een overdekte ballenbak of eentje met een net? Reemark heeft een paar mooie exemplaren, zodat de kinderen lol kunnen hebben en nog lang willen blijven spelen.


Ballenbak voor een verjaardagfeestje

Kinderen hebben altijd plezier in een ballenbak. Ze vinden niets leuker dan in de ballen zwemmen en ze te gooien. En voor de ouders is het fijn dat de kids hun energie kwijtraken. Een kleurrijke ballenbak huur je al vanaf € 109,95 per dag, of vanaf € 164,93 voor een weekend. Ideaal voor een onvergetelijk kinderfeest of verjaardag.

Soorten ballenbakken

We hebben verschillende soorten kleurrijke ballenbakken in ons aanbod. Voor periodes met een regenbuitje op komst hebben we zelfs ballenbakken met een dak. Onze ballenbakken zijn aan alle kanten dicht, waardoor je de ballen ook minder snel kwijtraakt. Ook voorkomen we op die manier dat kinderen uit de ballenbak gestuiterd worden. En dat is wel zo veilig voor de kleintjes.

Ballenbak levering

Wij komen bij je langs om de ballenbak op te zetten. We leveren de ballenbakken gekeurd volgens de NEN-voorwaarden en met de gebruiksinstructie, evaluatieformulier, identificatietekens en een actueel dossier van (type)goedkeuring. Daarnaast mogen de ballen zelf natuurlijk niet ontbreken. We leveren 2 tot 5 vaten met ballen, afhankelijk van welke ballenbak je kiest. Na afloop van het feestje komen we alles weer ophalen.

Andere attracties

Bij Reemark Attractieverhuur kun je terecht voor allerlei soorten attracties die ervoor zorgen dat jouw feestje of sport- & spelmiddag onvergetelijk wordt. Denk aan springkussens, klimwanden, rodeostieren en stormbanen.

Contact opnemen met Reemark Attractieverhuur

Heb je nog vragen over het huren van een ballenbak. We denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0299 46 36 03. Liever contact via WhatsApp of e-mail? Klik dan op een van onderstaande buttons.

Contactformulier Whatsapp