Stormbaan huren Amsterdam

Stormbaan huren Amsterdam

Op zoek naar een gezonde en actieve invulling voor je volgende evenement in Amsterdam? Met een stormbaan heb je een onvergetelijke activiteit voor jong en oud! Ons assortiment bestaat uit meer dan 10 verschillende soorten stormbanen die je huurt vanaf € 125,- per dag. Bij ons geniet je bovendien van een uitstekende service: we leveren je stormbaan op het gewenste adres af én bouwen hem voor je op en af! Stel ons een vraag via het contactformulier, we sturen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Stel een vraag


Klim en klauter over een meterslange hindernisbaan

Onze langste stormbaan is maar liefst 23 meter. Dit maakt hem uiterst geschikt voor volwassenen ter invulling van bijvoorbeeld een bedrijfsevenement. Onze klanten huren stormbanen voor: scholen, kinderfeestjes, sportverenigingen en buurtcentra in Amsterdam. Benieuwd wat er voor jouw organisatie mogelijk is? Neem contact met ons op via info@reemark.nl.

Survivalbaan inclusief accessoires

Iedere hindernisbaan leveren we inclusief alle benodigde accessoires, zoals: een elektriciteitsaansluiting, blowers en NEN-keurmerk-papieren. De stormbanen leveren we veelal in pakketten, bevestigd op pallets. Kan je de pakketten niet zelf ophalen in Amsterdam? Geen zorgen, want we leveren de baan op het gewenste adres af. We rekenen voor de bezorging 60 cent per kilometer en gaan uit van de werkelijk gemaakte kilometers naar en van Amsterdam.

Kies bij Reemark voor een veilige opblaasbare stormbaan

Veiligheid staat voorop, met name wanneer je de organisator bent van een kinderevenement. Al onze stormbanen zijn daarom door een strenge keuring heen gegaan, waarna ze allen NEN-gecertificeerd zijn. Sommige stormbanen hebben zijdelings netten om valgevaar te voorkomen. Alle hindernissen zijn gemaakt van zacht of opblaasbaar materiaal.

Vraag ons om advies

Geen idee of het op logistiek en technisch vlak mogelijk is om een stormbaan te huren? Neem contact met ons op, dan informeren we je over alle mogelijkheden. Indien een stormbaan niet binnen de mogelijkheden past, is het ook een optie om voor een kleiner springkussen of spel te kiezen. Stel je vraag via ons contactformulier.