Veelgestelde Vragen

Wij willen graag even komen kijken. Kunnen we langs komen?

Wij vinden het gezellig als je langs wilt komen. Misschien zitten we net aan de koffie, dan zetten we meteen een bakkie extra!

Verwacht er alleen niet te veel van. Alle kussen liggen opgerold in stellingen, de spellen staan gedemonteerd in de schuur en de balletjes van het ballenbad zitten in grote tonnen. De attracties zijn niet werkend te bekijken.

In feite is het gewoon een magazijn, maar je bent altijd welkom om even te komen kijken! 

 

Worden de springkussens/spellen door Reemark opgebouwd of in elkaar gezet?

Nee. Alle gehuurde materialen worden niet standaard door de chauffers van Reemark opgebouwd. Het opbouwen is ook geen moeilijke klus. Alle spellen zijn eenvoudig met enkele bouten en moeren in elkaar te zetten. Bij de springkussens zijn er bij het opzetten en weer oprollen een paar mensen nodig.

TIP: Let goed op bij het uitvouwen van een springkussen hoe het is opgevouwen en opgerold.

Je kunt er voor kiezen om tegen een meerprijs de gehuurde materialen door ons op- en af te laten bouwen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Zit er een blower (pomp) bij om het kussen op te pompen?

Ja. Er wordt bij elk luchtkussen of springkussen een blower meegeleverd. Voor standaard kussens is dat een blower die werkt op 220 volt en een vermogen heeft van 1100 watt. Voor grote kussens kunnen dat 2 blowers worden van ieder 220 volt en 1100 watt of een blower met een vermogen van 1500 watt/220 volt.

Als u een groot springkussen huurt waar 2 blowers of een extra grote blower voor nodig is, houd dan rekening met de stroomtoevoer.

Moet de blower altijd aan blijven staan?

Ja. Een blower moet tijdens gebruik aan blijven staan. Een luchtkussen is namelijk niet luchtdicht, anders zou deze knallen zodra er op gesprongen wordt. Zodra de blower uitgeschakeld wordt loopt het kussen snel leeg en kunnen de kinderen op het kussen zich bezeren. Let er daarom ook op dat er geen kinderen meer op het luchtkussen zijn zodra de blower uitgeschakeld wordt!

Worden er ook verlengkabels/haspels meegeleverd?

Nee. Er worden standaard geen verlengkabels of haspels meegeleverd bij onze artikelen. Haspels zijn mee te bestellen tegen een meerprijs.