Ezeltje prik


Details

Ezeltje prik is een oud Hollands spel dat erg populair is bij kinderfeestjes voor kinderen van vier tot zes jaar. Het spel dateert van rond 1900 en is sindsdien altijd al populair geweest. Rond 1900 werden er waarschijnlijk wel dingen als naalden of spijkers gebruikt om de ezel te prikken. Die gebruikt Reemark bij dit opblaasbare Ezeltje Prik natuurlijk niet. De staart wordt met klittenband aan de ezel geplakt.

Spelregels
Doe een blinddoek om bij diegene die aan de beurt is. Geef de staart van de ezel aan en draai het kind 24 keer zo hard als je kan in het rond. Maar 3 keer wat voorzichtiger is ook voldoende. Neem wat stappen afstand, meestal 3 en het kind probeert de staart van de ezel aan de kont van de ezel te plakken. Diegene die het dichts bij het midden weet te komen heeft gewonnen.

Kenmerken Ezeltje Prik

  • Afmeting: 1.5 x 1.2 x 1.3 (LxBxH)
  • Geleverd met 2 plakstaarten
  • Geleverd met 1 lichte blower
  • Kan meegenomen worden in elke personenwagen

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.