Wilt u een opblaasbare klimwand huren van goede kwaliteit? Dan bent u hier aan het juiste adres. De klimwand is een ware uitdaging voor kinderen én volwassenen. Hij is groot genoeg om met twee personen tegelijk te bestormen. U kunt de klimwand zowel binnen als buiten opzetten. Vallen is geen probleem, want de klimwand is voorzien van zachte kussens, zowel aan de onderkant als aan de zijkant. 

 

De kenmerken van de Reemark opblaasbare klimwand zijn:

  • 6 meter hoog dus meteen een mooie blikvanger
  • Veilig door een groot valkussen en hoge muren
  • Afmetingen: 6x6x6 meter
  • Gewicht: 200 kg
  • Transportafmetingen: 60x120 cm
  • Wordt geleverd met 1 standaard blower van 1100 watt

 

Maakt u gebruik van de optie op- en afbouw? Dan wordt de klimwand voor u opgebouwd op de desbetreffende locatie. De wand is voor jong en oud en kan dus op alle feestelijke activiteiten of evenementen gebruikt worden.

 

Informatie en levering

Wij leveren onze producten onder andere bij campings, scholen, kinderdagverblijven, bedrijven en diverse gemeentelijke instellingen. Voor bijvoorbeeld een sportdag, open dag, jubileum, presentatie en vele andere feestelijke activiteiten in de regio Noord-Holland kunt u terecht bij Reemark Attractieverhuur.

 

Reemark heeft een net van bezorgpunten in Amsterdam, Haarlem, Volendam, Zaandam, Alkmaar, Edam, Monnickendam, Hoorn, Zwaag, Beverwijk, Westzaan, Winkel, Ursem, Enkhuizen en Purmerend. En natuurlijk in de omliggende gebieden.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Natuurlijk kunt u de klimwand ook direct online reserveren.