Midi Sjoelbak


Midi sjoelbak huren

De midi sjoelbak van Reemark is perfect voor een gezellig spelletje. Niet te groot, niet te klein, ideaal voor elke gelegenheid. Met zijn afmetingen van 120 x 50 cm past hij overal.

Hoe we te werk gaan

Wij zorgen bij Reemark voor een soepel huurervaring, van boeking tot bezorging. Onze ervaren medewerkers zetten de sjoelbak snel en veilig op en breken deze ook weer af.

Hoe te gebruiken

De midi sjoelbak is eenvoudig te gebruiken: spelers schuiven schijven over de bak om punten te scoren. Zorg voor toezicht en duidelijke spelregels voor een plezierige ervaring.

Kenmerken

Afmetingen: 120 x 50 cm Compact en draagbaar
Geschikt voor alle leeftijden

Bezorging, op en afbouw

Wij bezorgen de sjoelbak voor €0,73 per kilometer. Op- en afbouwservice is beschikbaar.

Vragen?

Neem contact met ons op via e-mail info@reemark.nl of telefoon 0299 46 36 03 voor vragen of boekingen. Wij zijn ook beschikbaar via whatsapp 06 553 554 42.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.