Piratenbaan


Piratenbaan huren

Ahoy, maatjes! Stap aan boord van onze spectaculaire piratenbaan en ga op zoek naar verborgen schatten en avonturen op volle zee! Deze obstakelbaan is niet alleen een attractie, maar een reis naar een wereld vol piraten, schatten en opwinding.

  • Stormbaan in piratenthema
  • Uren plezier gegarandeerd
  • Bezorging aan huis mogelijk

Geschikt voor alle leeftijden

Of je nu jong of oud bent, de piratenbaan is geschikt voor alle leeftijden! Kinderen zullen dol zijn op het verkennen van het piratenschip en het beleven van spannende avonturen, terwijl volwassenen zich kunnen laten meeslepen door de nostalgische piratensfeer. Dit maakt het de perfecte attractie voor familie-evenementen en bedrijfsuitjes.

Veiligheid aan boord

Bij Reemark staat veiligheid altijd voorop. Onze piratenbaan voldoet aan alle veiligheidsnormen en wordt regelmatig gecontroleerd en onderhouden. We zorgen ervoor dat het parcours stevig staat en goed beveiligd is, zodat avonturiers zich veilig voelen terwijl ze de piratenwereld verkennen.

Productspecificaties

Voor de piratenbaan gelden de volgende productspecificaties:

Gewicht 2 x 135 kg
Afmetingen L x B x H 18 x 4 x 7,5 meter
Transportafmetingen L x B 2 aparte kussens van 100 x 140 cm
Blowers 2 blowers van 1100 watt per stuk

Bij het afhalen van de baan op de Zesstedenweg 1 in Warder adviseren we het gebruik van een stevige aanhangwagen of een grote bus om de baan veilig te vervoeren.

Bezorging en op- en afbouw door Reemark

Heeft u geen tijd voor het afhalen van de piratenbaan of beschikt u niet over een vervoersmiddel met genoeg ruimte? Geen zorgen, voor een meerprijs van € 35,- en een kilometervergoeding van € 0,73 leveren we hem bij u op locatie af. We zorgen ervoor dat de piratenbaan tijdig opgezet is en verzorgen na het evenement de afbouw, zodat u hier geen zorgen aan heeft.

Huur jouw piratenbaan en ga op avontuur!

Ben je klaar om de zeven zeeën te bevaren en verborgen schatten te ontdekken? Huur je piratenbaan bij Reemark en maak van je evenement een onvergetelijk avontuur! Neem vandaag nog contact met ons op via 0299 463 603 of info@reemark.nl en reserveer jouw piratenbaan. Stap aan boord en laat het avontuur beginnen!

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.