Popcornmachine


Mooie popcorn machine voor het bereiden van ketelverse popcorn. Tijdens het bakken van de popcorn verspreid je een heerlijke geur waardoor er al snel mensen bij je komen voor een zakje van die lekkere en superverse, krokante popcorn!

De popcornmachine is inclusief mais, suiker en zakjes voor 300 porties. Mochten 300 porties niet voldoende zijn dan kan je voor 10 euro, 100 porties bij bestellen. Dit kan je aangeven in het opmerkingen veld tijdens je bestelling.

Heb je nou echt geen tijd, mensen of gewoon geen zin om popcorn uit te delen, Reemark kan dat voor je uit handen nemen het uitdelen van de popcorn helemaal voor je verzorgen.

Kenmerken Popcornmachine

  • Mooie machine met een leuke uitstraling
  • Verspreid een heerlijke geur
  • Inclusief benodigdheden voor 300 porties
  • Transportafmeting: 100x100x150 cm (LxBxH)

Als je liever zoute popcorn bakt dan zelf even zout halen. Reemark levert alleen suiker.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.