Spijkerbroekhangen


Spijkerbroekhangen is een super gezellig spel wat het altijd erg goed doet op sportdagen maar ook leuk blijft tot in de kleine uurtjes op een (western)feest.

Spijkerbroekhangen lijkt heel eenvoudig, wie heeft de juiste techniek in huis om zo lang mogelijk te kunnen blijven hangen aan een spijkerbroek. Niets meer en niets minder. Maar denk er zeker niet te eenvoudig over, spijkerbroekhangen is nog verrassend lastig!

Om het spel wat uitdagender en spannender te maken, kan er onder de spijkerbroeken bijvoorbeeld een bak water of modder gezet worden. Heb je een smal slootje in de buurt, zet het geheel dan boven de sloot!

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.