Amazon slide


Multiplay safari springkussen huren bij Reemark

Klaar voor een avontuur in de Amazone? Dit spectaculaire multiplay springkussen in Amazone-safari-thema neemt je mee op een wilde rit door de jungle! Spring erop los op het ruime, kleurrijke springkussen en verlaat de jungle via de snelle glijbaan in de jeep. Met een leuke glijbaan, kleurrijke panelen en een speelse zebra en aap die je welkom heten, is dit springkussen dé perfecte toevoeging aan elk feest. Dit springkussen staat garant voor urenlang vermaak en eindeloze pret voor de kinderen.

  • Springkussen en glijbaan in een
  • Amazone-safari-thema
  • Bezorging aan huis mogelijk

Producteigenschappen safari springkussen

Gewicht 100 kg
Afmetingen L x B x H 4,9 x 4 x 4,2 meter
Transportafmetingen L x B 0,7 x 1 meter

Afhalen en opzetten

Het pakket van het multiplay springkussen bestaat uit het springkussen en een 1100 watt blower. Dit pakket haal je af bij ons filiaal op de Zesstedenweg 1 in Warder. Vouw bij het opzetten als eerst het springkussen uit elkaar. Sluit vervolgens de blower aan tot het springkussen volledig is opgeblazen. Het opzetten duurt ongeveer 10 minuten en is door 1 persoon uit te voeren.

Onze bezorg- en installatieservice

Bij Reemark bieden we een betrouwbare bezorg- en installatieservice voor het Amazone-safari springkussen, waarmee we je volledig ontzorgen. Op de afgesproken datum leveren we het springkussen op tijd af, maken we het gereed en ruimen we hem aan het einde van huurperiode weer netjes op. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en genieten de kinderen direct van het avontuur! De kosten hiervoor bedragen € 35,- met een vergoeding van € 0,73 per gereden kilometer.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je een vraag over het huren van het multiplay safari springkussen of over onze bezorg- en installatieservice? Dan helpen we je graag verder. Neem contact met ons op via 0299 46 36 03 of stuur een mail naar info@reemark.nl.

Over het bezorgen

Wanneer u niet beschikt over geschikt vervoer of als u geen tijd heeft om de artikelen zelf op te komen halen, dan komen wij deze uiteraard graag voor u bezorgen. Om het laten bezorgen en ophalen van de bestelling vlekkeloos te laten verlopen, hanteren wij enkele voorwaarden.

De bezorgkosten

Voor het door ons laten bezorgen van uw bestelling berekenen wij €0,73 per gereden kilometer.

Tijdstip van bezorging

Om een tijdige bezorging te garanderen, bezorgen wij meestal een dag van tevoren.

Over het ophalen

Zorg dat bij het ophalen de materialen weer gedemonteerd/opgerold klaar staan voor transport. Zoals het ook geleverd is.

Wijzigingen

Reemark Attractieverhuur behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de voorwaarden.